Design keukens

Bent u op zoek naar een design keuken met een geheel eigen stijl? De design keukens van Bogaard Keukens hebben een uniek en modern ontwerp, krijgt een perfecte afwerking en is voorzien van strak vormgegeven keukenapparatuur.

Een keuken met een tijdloos design

De ontwerpen van onze design keukens zijn tijdloos, perfect afgewerkt en uniek. Design keukens kenmerken zich vaak door een minimalistisch of gewaagd design.

Uw design keuken op maat

Bij Bogaard Keukens bepaalt u zelf hoe de keuken eruit gaat zien. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op het advies van onze keukenexperts. Zij helpen u aan de design keuken van uw dromen, gebaseerd op uw wensen, stijl en budget.

Bekijk design keukens in Almere

Kom eens langs in onze showroom in Almere en bekijk de mogelijkheden op het gebied van design keukens. In onze showroom kunt u zich rustig oriënteren op uw keuze en staat ons personeel altijd klaar om u te helpen met uw vragen. Maak een afspraak met een van onze specialisten voor keukenadvies op maat. U bekijkt in de showroom ook onze keukens in andere stijlen, zoals landelijke keukens en moderne keukens.

Showroom Bogaard Keukens
Operetteweg 42
1323 VB Almere

Openingstijden
Maandag: op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: gesloten

Bent u geïnspireerd

Maak een afspraak en we helpen u graag verder

036 531 4302

Ruim 35 jaar ervaring en kennis

Volledige installatie van uw keuken

Uitsluitend kwaliteit keukens