Design keukens

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Design keukens

Bent u op zoek naar een design keuken met een geheel eigen stijl? De design keukens van Bogaard Keukens hebben een uniek en modern ontwerp, krijgt een perfecte afwerking en is voorzien van strak vormgegeven keukenapparatuur.

Een keuken met een tijdloos design

De ontwerpen van onze design keukens zijn tijdloos, perfect afgewerkt en uniek. Design keukens kenmerken zich vaak door een minimalistisch of gewaagd design.

Uw design keuken op maat

Bij Bogaard Keukens bepaalt u zelf hoe de keuken eruit gaat zien. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op het advies van onze keukenexperts. Zij helpen u aan de design keuken van uw dromen, gebaseerd op uw wensen, stijl en budget.

Bekijk design keukens in Almere

Kom eens langs in onze showroom in Almere en bekijk de mogelijkheden op het gebied van design keukens. In onze showroom kunt u zich rustig oriënteren op uw keuze en staat ons personeel altijd klaar om u te helpen met uw vragen. Maak een afspraak met een van onze specialisten voor keukenadvies op maat. U bekijkt in de showroom ook onze keukens in andere stijlen, zoals landelijke keukens en moderne keukens.


Onze klanten

aan het woord

We zijn blij met het resultaat en de tijd die Rob ervoor heeft genomen om
ons te voorzien van praktische tips, ervaring, produktkennis
en de gezellige gesprekken.

Ruud Visser en Robert Brama

Routeplanner naar onze showroom

Doe inspiratie op voor uw keuken in onze showroom en kom vrijblijvend langs. Wij zijn elke zaterdag geopend! U vindt de showroom aan de Operetteweg 8-12 in Almere Muziekwijk.

Bereken mijn route naar Bogaard Keukens

Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten