Keuken installatie

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,1

55 reviews

Keuken installatie

Een keuken plaatsen is de volgende stap nadat u een nieuwe keuken heeft uitgezocht. U kunt de keuken zelf plaatsen of dit laten doen door de vakmannen van Bogaard Keukens. Zij installeren uw keuken binnen één dag. Zo bereidt u dezelfde avond nog de eerste maaltijd.

Laat uw keuken installeren door de specialisten van Bogaard Keukens:

  • Demonteren van uw huidige keuken
  • Uw nieuwe keuken in één dag geïnstalleerd
  • Snelle en vakkundige montage

Installatie en montage van uw keuken door professionals

Laat u uw keuken monteren door de professionals van Bogaard Keukens, dan is kwaliteit gegarandeerd. Onze installateurs zijn ervaren en volledig gediplomeerd en gecertificeerd in het snel en vakkundig installeren van keukens. Bogaard Keukens is daarnaast erkend volgens de Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL). De vakmannen helpen u graag bij het demonteren van uw keuken, het verleggen van elektriciteitskabels of waterleidingen voor uw nieuwe keuken en de volledige keukenmontage.

Kosten keuken plaatsen

De kosten om uw keuken te laten installeren door onze vakmannen zijn afhankelijk van een aantal factoren. De grootte van de keuken, het aantal kasten, de apparatuur die aangesloten moet worden en de grootte van het werkblad hebben alle invloed op de prijs van de keukeninstallatie. Wij maken graag voor u een offerte op maat, zodat u inzichtelijk heeft welke kosten u maakt als u uw keuken laat installeren voor de vakmannen van Bogaard Keukens.

Keuken zelf installeren

Neem de tijd voor het plaatsen van een keuken, als u ervoor kiest om de keuken zelf te installeren. Volg de volgende stappen.

Stap 1: de voorbereiding

Een juiste voorbereiding is het halve werk bij het plaatsen van een nieuwe keuken. Wanneer u uw huidige keuken vervangt, moet deze uiteraard eerst gedemonteerd worden. Houd bij het slopen van uw oude keuken rekening met elektra, stopcontacten en leidingen die u in uw nieuwe keuken weer nodig heeft. Na het slopen begint het voorbereidende werk voor het plaatsen van de nieuwe keuken. Denk hierbij aan het installeren van vloerverwarming, water, elektra en eventueel gas. Houd met het plaatsen en verplaatsen hiervan rekening met het ontwerp van de keuken: één centimeter te veel naar links of rechts kan al het verschil maken.

Stap 2: de keuken monteren

Bekijk het keukenontwerp uitvoerig en teken op de muur de plaats af waar de keuken moet komen. Begin altijd met bovenkasten en vanuit de hoek. Gebruik een waterpas, zo weet u zeker dat alles recht en haaks staat en dat de keuken past. Meet regelmatig na of er geen kastjes verschuiven om te voorkomen dat de vaatwasser of koelkast, die pas later worden ingebouwd, niet meer passen. Het werkblad, deuren en lades hoeven er in deze stap nog niet op, zo voorkomt u beschadiging.

Stap 3: het keukenblad plaatsen

Als u alle kastjes heeft geplaatst, legt u het werkblad erop. Schroef dit vast vanuit de kastjes en kit het blad rondom af.

Stap 4: inbouwapparatuur plaatsen

Na het plaatsen van de kastjes en het keukenblad is het tijd om de inbouwapparatuur te plaatsen. Volg de montagevoorschriften nauwkeurig om te voorkomen dat uw apparatuur beschadigt.

Stap 5: afwerking van de keuken

Om de keuken helemaal af te maken plaatst u de lades en deuren in of op de kasten. Tip: plaats eerst deuren en pas als laatste de lades. Vergeet ook de handgrepen niet te monteren, open ruimtes af te kitten en eventueel plinten te plaatsen.

Neem contact op

Voor meer informatie over het plaatsen van uw keuken of om een afspraak te maken, neemt u contact met ons op

Neem contact op 036 531 4302


Onze klanten

aan het woord

We zijn blij met het resultaat en de tijd die Rob ervoor heeft genomen om
ons te voorzien van praktische tips, ervaring, produktkennis
en de gezellige gesprekken.

Ruud Visser en Robert Brama

Routeplanner naar onze showroom

Doe inspiratie op voor uw keuken in onze showroom en kom vrijblijvend langs. Wij zijn elke zaterdag geopend! U vindt de showroom aan de Operetteweg 8-12 in Almere Muziekwijk.

Bereken mijn route naar Bogaard Keukens

Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten