Klassieke keukens

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Klassieke keukens

Op het moment dat u in een van onze klassieke keukens stapt, ervaart u meteen de nostalgische sfeer. Dit maakt de keuken de ideale plek om met uw familie of vrienden samen te komen. Bij Bogaard Keukens geniet u niet alleen van de sfeer van een klassieke keuken, maar ook van de luxe van moderne apparatuur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Klassieke uitstraling met moderne apparatuur

Onze klassieke keukens zijn ingericht met moderne apparatuur van hoge kwaliteit. We werken namelijk met exclusieve designproducten van A-merken en we zorgen ervoor dat de apparatuur naadloos aansluit bij uw keukenstijl. Daarbij ontvangt u 5 jaar garantie op al onze keukenapparatuur.

Soorten klassieke keukens

We helpen u graag bij het vinden van een klassieke keuken die bij u past. Of u nu op zoek bent naar een landelijk klassieke keuken, een klassiek ingerichte Engelse keuken of een luxe keuken: u vindt het bij Bogaard Keukens.

Krijg een impressie

Heeft u behoefte aan inspiratie voor uw keuken? We hebben wat foto’s van klassieke keukens op een rijtje gezet. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Almere om onze nostalgische keukens in het echt te bekijken.

Samen uw klassieke keuken ontwerpen

Wilt u hulp bij het ontwerpen van uw keuken of inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom. Hier staan onze experts u graag te woord en kijken we samen naar de mogelijkheden. U bent met en zonder afspraak van harte welkom.

Keukeninstallatie

Wanneer u uw perfecte keuken heeft uitgezocht, is het regelen van de installatie de volgende stap. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. We installeren uw keuken binnen 1 dag, zodat u dezelfde avond nog kunt genieten van een zelfgemaakte maaltijd. Wanneer u kiest voor onze keukeninstallatieservice, dan kiest u voor:

  • Het demonteren van uw oude keuken
  • Een nieuwe keuken binnen 1 dag
  • Installatie door erkende vakmensen

Meer keukenstijlen

Bent u er nog niet helemaal over uit welk type keuken bij u past? Bekijk dan ook eens onze andere keukenstijlen. We zijn namelijk gespecialiseerd in de keukeninrichting van diverse soorten keukens. U kunt bij ons terecht voor deze keukenstijlen:

Over Bogaard Keukens

Bogaard Keukens is een familiebedrijf met al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van keukens. We vinden het belangrijk uw keuken geheel op uw smaak aan te laten sluiten. Dit bereiken we door goed naar u te luisteren en rekening te houden met uw stijl, uw gezinssamenstelling, hoe u de keuken wilt gebruiken en natuurlijk uw budget. Wanneer we een compleet beeld hebben van uw perfecte keuken, werken we dit uit in een maatwerk ontwerp.

Contact

Heeft u een vraag over onze klassieke keukens of onze services? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.


Onze klanten

aan het woord

We zijn blij met het resultaat en de tijd die Rob ervoor heeft genomen om
ons te voorzien van praktische tips, ervaring, produktkennis
en de gezellige gesprekken.

Ruud Visser en Robert Brama

Routeplanner naar onze showroom

Doe inspiratie op voor uw keuken in onze showroom en kom vrijblijvend langs. Wij zijn elke zaterdag geopend! U vindt de showroom aan de Operetteweg 8-12 in Almere Muziekwijk.

Bereken mijn route naar Bogaard Keukens

Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten