Landelijke keukens

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Landelijke keukens

Een landelijke keuken geeft een nostalgisch gevoel, want de keuken is de ideale plek voor familie en vrienden om gezellig samen te komen. Bij Bogaard Keukens zijn de mogelijkheden voor landelijke keukens eindeloos. Zo kunt u kiezen voor een prachtig natuurstenen werkblad en voor klassieke handgrepen. U kunt een klassieke keuken ook voorzien van moderne tinten, zoals strakke lijnen of hoogglanselementen. Bij Bogaard Keukens ontwerpen we een landelijke keuken precies zoals u dat wilt, en dat alles binnen uw budget.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij zijn elke zes dagen per week geopend.

Klassieke stijl met moderne keukenapparatuur

Kiezen voor een klassieke landelijke keuken betekent natuurlijk niet dat hier geen ruimte is voor moderne apparatuur. Dankzij de geïntegreerde moderne keukenapparatuur behoudt u de landelijke uitstraling van de keuken, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de keukenapparatuur.

Soorten landelijke keukens

Een landelijke keuken kenmerkt zich vaak door de klassieke stijl met houttinten, warme kleuren en bijzonder afgewerkte handgrepen. Maar een landelijke keuken kan ook juist licht van kleur zijn met onopvallende handgrepen of juist greeploze kastjes. Wij helpen u graag aan uw droomkeuken, in iedere gewenste stijl. Bespreek uw wensen met ons en wij ontwerpen een landelijke keuken op maat.

Inspiratie opdoen?

Bent u op zoek naar keuken inspiratie? Hieronder ziet u foto’s van verschillende soorten landelijke keukens. Wilt u meer inspiratie opdoen, kom dan gerust langs in onze showroom aan de Operetteweg 8-12 in Almere.

Samen uw landelijke keuken samenstellen

Bent u benieuwd hoe uw ideale keuken eruit kan komen te zien? Kom dan eens kijken in onze showroom in Almere. Hier kunt u zich rustig oriënteren en zo een beeld vormen van de mogelijkheden. Uiteraard staan onze keukenexperts altijd klaar om u te helpen bij eventuele vragen. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

U bent ook van harte welkom om gewoon binnen te lopen in de showroom. Wij zijn elke zes dagen per week geopend, waaronder op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur!

Overige keukenstijlen

Naast landelijke, klassieke keukens bestaat ons assortiment ook uit moderne en design keukens. De A-merken die wij voeren brengen veel designproducten en –materialen op de markt, waarmee u betaalbare, exclusieve keukenapparatuur in huis haalt. Bovendien zijn alle keukenstijlen ook uitstekend te combineren. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen u uitstekend begeleiden in het combineren van moderne apparatuur en design materialen in een landelijke stijl.

Lees meer over onze moderne keukens  Lees meer over onze design keukens

Bogaard Keukens: de kwaliteit-keukenzaak in Almere

Wij beschikken over het kwaliteitslabel Uw KeukenSpeciaalzaak en daar zijn we trots op. Bij een keukenzaak met dit label bent u verzekerd van een klantvriendelijke behandeling, zonder opdringerige verkopers en een eerlijke en transparante prijs van de keukens. Bovendien bieden keukenzaken met dit kwaliteitslabel ook:

  • Minimaal 5 jaar garantie op keukens, apparatuur en materialen
  • Uitsluitend A-merk keukens, apparatuur en materialen van hoge kwaliteit
  • Mogelijkheid tot complete installatie en montage van uw keuken

Uw ideeen voor een landelijke keuken in een eigen ontwerp

Bent u nieuwsgierig hoe wij uw ideeën, wensen en behoeften in een ontwerp verwerken? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom doet u veel inspiratie op voor uw ideale keuken.


Onze klanten

aan het woord

We zijn blij met het resultaat en de tijd die Rob ervoor heeft genomen om
ons te voorzien van praktische tips, ervaring, produktkennis
en de gezellige gesprekken.

Ruud Visser en Robert Brama

Routeplanner naar onze showroom

Doe inspiratie op voor uw keuken in onze showroom en kom vrijblijvend langs. Wij zijn elke zaterdag geopend! U vindt de showroom aan de Operetteweg 8-12 in Almere Muziekwijk.

Bereken mijn route naar Bogaard Keukens

Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten