De merken van Bogaard Keukens

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

De merken van Bogaard Keukens

Bij Bogaard Keukens voeren wij vier verschillende merken, om voor iedereen de droomkeuken te kunnen realiseren. Deze merken hebben allemaal hun eigen unieke elementen, en zijn stuk voor stuk uitstekend afgewerkt.

Selectiv by Bogaard Keukens
Deze collectie kwaliteitskeukens wordt geproduceerd door één van Duitslands topfabrikanten en kan moeiteloos de vergelijking aan met de keukens van duurdere merken. Een belangrijk verschil is echter: Selectiv® is een stuk aantrekkelijker geprijsd!

De RTL Woonmagazine keuken van Selectiv met Siemens apparatuur zal ook in onze nieuwe showroom te zien zijn.

 

Bauformat keukens
Keukens van Bauformat bieden meer dan gemiddelde kwaliteit. Het gebruiksgemak staat hoog in het vaandel bij Bauformat. Met de unieke opbergsystemen worden u een groot aantal handbewegingen bespaard.

Lees hier meer over de Bauformat keukens

 

Riverdale keukens
Keukens van Riverdale zijn mode voor het huis en onderdeel van een lifestyle. Naast gebruiksgemak zijn deze keukens een lust voor het oog en ontworpen volgende de laatste trends.

Lees hier meer over de Riverdale keukens

 

Mereno keukens

100% NEDERLANDS KWALITEITSPRODUCT

Met de handgemaakte keukens van Mereno komen al uw wensen uit. Een ambachtelijke keuken speciaal voor u op maat gemaakt! Of het nu gaat om een nostalgisch of juist ultra modern design ze zijn altijd voorzien van een sfeervol karakter. .

 

Smart Collection By Bogaard

Smart collection een ruim en commercieel keukenprogramma gericht op de Nederlandse markt. Met het complete assortiment aan fronten van kunststof en lak tot en met fineer en massief heeft smart collection voor elke klant wat te bieden. SmartCollection keukens worden gemaakt van alleen de allerbeste materialen en hebben een gegarandeerde kwaliteit!

 

Burger keukens

Op zoek naar een Duitse kwaliteitskeukens in het laag tot midden segment? Dan ben je bij Burger aan het juiste adres! Keukens met een moderne of juist klassieke uitstraling en een ruime keuze uit frisse moderne kleuren.

Overtuigd? Maak direct een afspraak in onze showroom en stel samen met ons uw droomkeuken samen!


Onze klanten

aan het woord

We zijn blij met het resultaat en de tijd die Rob ervoor heeft genomen om
ons te voorzien van praktische tips, ervaring, produktkennis
en de gezellige gesprekken.

Ruud Visser en Robert Brama

Routeplanner naar onze showroom

Doe inspiratie op voor uw keuken in onze showroom en kom vrijblijvend langs. Wij zijn elke zaterdag geopend! U vindt de showroom aan de Operetteweg 8-12 in Almere Muziekwijk.

Bereken mijn route naar Bogaard Keukens

Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten