Moderne keuken

Een moderne keuken kenmerkt zich door strakke lijnen en een gedetailleerde afwerking. Belangrijke elementen in een moderne keuken zijn bijvoorbeeld een strak vormgegeven afzuigkap, stijlvolle kranen en grote laden. Wat uw smaak ook is; onze adviseurs weten binnen elk budget een droomkeuken samen te stellen.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij zijn elke zes dagen per week geopend, waaronder op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Soorten moderne keukens

De moderne keukens van Bogaard Keukens zijn van alle gemakken voorzien. Ons aanbod bestaat uit vier wereldwijd bekende A-merken: Bauformat, Brigitte, Riverdale en de RTL Woonmagazine keuken van Selectiv. Deze vier merken hebben elk hun unieke keukenkenmerken en -elementen en zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Een moderne keuken die helemaal bij u past

Naast de standaardkeukens die worden samengesteld door de designers van de merken, is het ook mogelijk om uw keuken geheel naar wens samen te stellen. In onze showroom kunt u met een van onze specialisten uw droomkeuken ontwerpen, op basis van uw wensen en stijl. Met de juiste kleur- en materiaalcombinaties creëren we uw ideale moderne keuken.

Doe inspiratie op met de door ons geplaatste keukens

Hieronder vindt u een impressie van de keukens die wij in het verleden geplaatst hebben. Zo willen wij iedereen inspireren en laten zien dat wij uw keuken geheel naar wens kunnen samenstellen, monteren en installeren.

Bekijk de moderne keukens in onze showroom in Almere

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe moderne keuken? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom in Almere. Hier kunt u voorbeelden bekijken en u rustig oriënteren op uw nieuwe moderne keuken. Onze experts staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak in onze showroom.

Uiteraard is het ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen. U vindt onze showroom aan de Operetteweg 42 in Almere Muziekwijk.

Keukenwebshop

Naast de showroom hebben wij ook een webshop waar u uw keukenaccessoires, kranen, zeepdispensers, afvalsystemen en keukenverlichting direct online kunt bestellen.

Onze keukenstijlen

Naast strakke moderne keukens hebben wij ook een breed aanbod landelijke keukens en design keukens. In de showroom vindt u vele complete keukens die elk geheel naar uw wens te vormen zijn. Zo kunt u kiezen voor een design keuken met moderne apparatuur en een landelijke afwerking, waardoor de keuken een nostalgisch karakter krijgt. Via onderstaande links vindt u meer informatie over onze landelijke keukens en design keukens.

>> Landelijke keukens                                                  >> Design keukens

Wij zijn uw erkende keukenspeciaalzaak

Bogaard Keukens is een erkende keukenspeciaalzaak, wat betekent dat wij voldoen aan het kwaliteitslabel van Uw KeukenSpeciaalzaak. Dit geeft u de garantie dat u een keuken koopt tegen een transparante en eerlijke prijs, die compleet is afgestemd op uw persoonlijke wensen en gebruik. De voordelen van een erkende keukenspeciaalzaak:

  • • Minimaal vijf jaar garantie op uw keuken
  • • A-merk keukens, apparatuur en materialen
  • • Vakkundige installatie en montage

Installatie en montage

Met onze installatie- en montageservice zijn wij de keukenzaak die u van a tot z van dienst is. Wij zijn erkend volgens de Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL) en onze installateurs beschikken over alle benodigde certificering en diplomering. Wij leveren vakmanschap, waarbij we de keuken op de gewenste datum bij u thuis komen monteren en installeren. Neem gerust contact op voor meer informatie of advies.

Wij verwerken uw keukenideeën in een persoonlijk ontwerp

Bent u benieuwd geworden naar onze moderne keukens of wilt u graag meer professionele begeleiding bij het vormgeven van uw ideale keuken? Onze adviseurs weten precies hoe zij uw ideeën in een ontwerp moeten verwerken, bijvoorbeeld een keuken met moderne apparatuur en strakke materialen, gegoten in een stijlvol design. Neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom; hier doet u nog veel meer ideeën op voor uw keuken.

Showroom Bogaard Keukens
Operetteweg 42
1323 VB Almere

Openingstijden
Maandag: op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: gesloten

Bent u geïnspireerd

Maak een afspraak en we helpen u graag verder

036 531 4302

Ruim 35 jaar ervaring en kennis

Volledige installatie van uw keuken

Uitsluitend kwaliteit keukens