Over Bogaard Keukens in Almere

Kiezen voor een Bogaard Keuken is kiezen voor comfort, een tijdloos ontwerp en vakkundige installatie. Onze filosofie is eenvoudig, maar doeltreffend: wij stellen u centraal en bouwen de keuken om u heen. Hiermee garanderen we dat u een keuken krijgt die helemaal bij u past.

De keuken draait om u

Onze keukens worden zo ontworpen dat ze geheel op uw smaak aansluiten. De keuken die het beste bij u past, is een optelsom van uw stijl, uw gezinssamenstelling, uw budgettaire mogelijkheden en de manier waarop u uw keuken denkt te gaan gebruiken. Op basis van deze persoonlijke voorkeuren ontwikkelen wij een keuken die perfect op uw wensen aansluit. Lees meer over de verschillende stijlen Bogaard Keukens.

Keukeninspiratie opdoen in de showroom

In onze showroom in Almere kunt u zich rustig oriënteren op de verschillende stijlen keukens. Landelijke, moderne of design keukens, allen met de modernste apparatuur; het is mogelijk bij Bogaard Keukens. Kom dus langs bij onze showroom voor inspiratie en kies zelf uw ideale keuken uit. Lees meer over de mogelijkheden in onze showroom.

logo_uneto-vnilogo_cbwlogo_seilogo_vertitas

Showroom Bogaard Keukens
Operetteweg 42
1323 VB Almere

Openingstijden
Maandag: op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: gesloten

Ruim 35 jaar ervaring en kennis

Volledige installatie van uw keuken

Uitsluitend kwaliteit keukens

Wilt u komen kijken?

Maak een afspraak en wij helpen u graag verder

036 531 4302