Over Bogaard

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Over Bogaard

Waarom kiezen voor een Bogaard Keukens?

Bij Bogaard Keukens vindt u vakmensen uit de praktijk met jarenlange ervaring. We zijn een trots familiebedrijf, waarin vaders en zonen elkaar in de verkoop én in de montage opvolgen. Wij weten dan ook exact wat bouwkundig mogelijk is. Samen met u komen we tot een mooi ontwerp waarop u en wij trots kunnen zijn. We vinden het daarbij belangrijk dat we invulling geven aan uw prioriteiten. Kiest u voor veel opbergruimte? Of voor design? Een huis vol kinderen of een keuken voor mensen op leeftijd vraagt een geheel andere aanpak. Daarom luisteren we goed, zodat we u de juiste keuken adviseren. We zijn er trots op dat we in Almere geen reclame hoeven te maken. Het simpelweg leveren van goed vakwerk zorgt ervoor dat steeds meer klanten ons weten te vinden.

De keuken draait om u

Onze keukens worden zo ontworpen dat ze geheel op uw smaak aansluiten. De keuken die het beste bij u past, is een optelsom van uw stijl, uw gezinssamenstelling, uw budgettaire mogelijkheden en de manier waarop u uw keuken denkt te gaan gebruiken. Op basis van deze persoonlijke voorkeuren ontwikkelen wij een keuken die perfect op uw wensen aansluit. Lees meer over de verschillende stijlen Bogaard Keukens.

Keukeninspiratie opdoen in de showroom

In onze showroom in Almere kunt u zich rustig oriënteren op de verschillende stijlen keukens. Landelijke, moderne of design keukens, allen met de modernste apparatuur; het is mogelijk bij Bogaard Keukens. Kom dus langs bij onze showroom voor inspiratie en kies zelf uw ideale keuken uit. Lees meer over de mogelijkheden in onze showroom.

 

Lees hier meer over de mogelijkheden in onze showroom.

Erkend vakmanschap

[keurmerken]


Onze klanten

aan het woord

We zijn blij met het resultaat en de tijd die Rob ervoor heeft genomen om
ons te voorzien van praktische tips, ervaring, produktkennis
en de gezellige gesprekken.

Ruud Visser en Robert Brama

Routeplanner naar onze showroom

Doe inspiratie op voor uw keuken in onze showroom en kom vrijblijvend langs. Wij zijn elke zaterdag geopend! U vindt de showroom aan de Operetteweg 8-12 in Almere Muziekwijk.

Bereken mijn route naar Bogaard Keukens

Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
  • Zondag: Gesloten