Als wij bij Bogaard Keukens uw nieuwe keuken ontwerpen houden we overal rekening mee. Van uw manier van leven tot aan uw lengte en die van uw gezinsleden. Maar ook de stijl van uw interieur. In ons portfolio vindt u een greep van diverse keukens die wij recent hebben opgeleverd. De diversiteit aan keukens laat zien, alles is mogelijk bij Bogaard. Zo bent u zeker van het meest doordachte ontwerp voor uw keuken, binnen uw budget. Voor meer toelichting of advies ontvangen wij u graag in onze showroom in Almere.

Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe keuken? Ontdek onze unieke realisaties en laat u inspireren door de mooiste keukens!

grijs en witte moderne keuken

Project Aetsveld

Bekijk project

grijs en witte moderne keuken

Project Muziekwijk

Bekijk project

zwart en witte moderne keuken

Project Parkwijk

Bekijk project

Project stripheldenbuurt

Bekijk project

 

design keuken met kookeiland

Project Noorderplassenweg West

Bekijk project

 

wandkeuken inspiratie

Project Redactiestraat

Bekijk project

 

kookeiland inspiratie

Project De Boerderij

Bekijk project

 

keuken inspiratie u vorm

Project Annie MG Schmidtweg

Bekijk project

 

keuken inspiratie hout

Project A. Roland Holstraat

Bekijk project

 

zwart en witte moderne keuken

Project Parkwijk 2

Bekijk project

houtlook moderne keuken

Project Homeruspark

Bekijk project

Project Dotingalaan

Bekijk project

zwarte keuken inspiratie

Project Rubinsteinpad

Bekijk project

 

antractiet keuken inspiratie u vorm

Project Larense veld

Bekijk project

 

inspiratie keuken hout

Project Peterseliestraat

Bekijk project

 

design keuken

Project Noorderplassenweg

Bekijk project

 

Project eilandenbuurt

Bekijk project

 

hout keuken

Project Duin

Bekijk project

 

Keukeninspiratie: hoe deel ik een kleine keuken in?

Als u weinig ruimte heeft voor een keuken, dan hoeft u niet bang te zijn dat er weinig mogelijkheden zijn. Ook voor kleine keukens biedt Bogaard vele opties. Met de juiste materialen, vormen en kleuren kunt u alle kanten met een kleine keuken. De meest geschikte opstellingen voor kleine ruimtes zijn rechte en parallelle keukenopstellingen. Lichtere kleurstellingen laten de keuken ruimer lijken dan donkere kleuren. Daarnaast is het slim om geen overdaad aan keukenapparatuur te installeren, zodat u ook kastruimte voor opbergen overhoudt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek de keukens uit ons portfolio of vergelijk verschillende keukenstijlen en doe nieuwe keukeninspiratie op.

Keukeninspiratie: hoe deel ik mijn keuken ergonomisch in?

Wie van koken houdt weet, soms kunt u uren in de keuken staan. Daarom is het erg belangrijk dat het werkblad de ideale hoogte krijgt. U wilt immers geen last van uw nek, schouders of rug krijgen. Veel keukens worden in standaardafmetingen geleverd, maar bij Bogaard doen we dat anders. Want zo’n standaardmaat is wellicht juist te hoog of te laag voor u. Bij het uitzoeken van een keuken in onze showroom kunt u even aan het werkblad gaan staan, dan merkt u meteen of het werkblad een prettige hoogte. Zo kunnen we de juiste werkbladhoogte voor u afstemmen. Vraag een van onze keukenadviseurs om advies over een ergonomische keukeninrichting.

Keukeninspiratie krijgt u door keukens te ervaren, bekijk diverse keukenmerken uit ons portfolio of kom langs in onze showroom in Almere.